OIL THERAPY - Tretman za lijepu, zdravu i sjajnu kosu




Novi uljni tretman - La Biosthétique OIL THERAPY - dugotrajno nadopunjava strukturu kose prirodnim uljima, hidratacijom i keratinom. Obnavlja prirodnu živost kose i njezinu elastičnost, jača strukturu i daje joj sjaj, a rascvjetani vrhovi postaju stvar prošlosti zahvaljujući ovoj terapiji.

Ulja povećavaju sjaj i volumen kose

Zahvaljujući svojim nevjerojatnim učincima ulja namijenjena njezi kože i kose uvelike su se cijenila u svim kulturama još od najdavnijih vremena. U današnjem vremenu visoke tehnologije ulja proizvedena uz pomoć znanstvenih formula doživljavaju svoj veliki povratak kao prirodne supstance za uljepšavanje. Prirodna biljna ulja sadržavaju veliku količinu dobrih sastojaka, no njihova aplikacija može biti problematična. Nakon vremena aktivacije ulja nije tako jednostavno ukloniti. Često kosu morate oprati nekoliko puta, kako bi bila dovoljno podatna. U tom se procesu velika količina supstance za regeneraciju ukloni iz kose i završi u odvodu zajedno sa šamponom.
No, to nije slučaj kod stručnog tretmana Oil Therapy kod nas u Brilliantini. Tretman je učinkovit i postiže željeni rezultat sjajne i punije kose, a pritom na kosi ne ostavlja težak film. A dodatni je bonus što je tretman također vrlo relaksirajući!

Kako izgleda svaki korak Oil Therapy tretmana možete pogledati u videu koji smo za ovu priliku posudili od njemačke fashion & beauty blogerice Nicole (Thanks Morning Elegance!)



Rezultat je: senzacionalna elastičnost, nevjerojatna mekoća i spektakularan sjaj!

Prenosimo i mišljenje stručnjakinje Martine Buerkle, savjetnice za kosu i make-up:
“Oil Therapy je najbolja stvar koju trenutno mogu preporučiti za oštećenu kosu. U samo nešto više od pola sata oštećena se kosa transformira u zdravu, živu kosu, u potpunosti eliminirajući štetu uzrokovanu pretjeranim šamponiranjem, izlaganjem suncu ili boravkom u moru.”

Našem Brilliantina timu zadovoljstvo je što našim klijentima možemo ponuditi ovu uslugu vođeni najvišim stručnim standardima.


Ovisno o dužini kose cijena kompletnog tretmana s frizurom iznosi od 295 - 430 kn. Javite nam se u inbox ili na 01 7799 044 i dogovorite svoj termin!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Plasma pen - inovativna metoda pomlađivanja pomoću plazma energije

DERMAPEN TRETMAN MIKROIGLICAMA+ MEZOTERAPIJA

La Biosthetique je naš partner na putu do uspjeha !